Csabi lookalike Schnauzer

Deze leuke hond met ruige baard heet Csabi. Csabi is een jonge knul van ongeveer 1,5 jaar. Nou hebben wij meer verstand van zwerfhonden dan van rashonden, en wij dachten hier een echte Schnauzer te zien of is het toch een Duitse staande hond draadhaar? Wij zijn, zoals gezegd, geen kenners. Wij vinden deze ruwharige snuiter er gewoon geweldig leuk uitzien met zijn borstelige haren.
Deze jongen is nog niet zo gek lang geleden door de mensen van SOS Dogs uit het gemeente-asiel van de stad Oradea in Roemenië gehaald. In het gemeente-asiel maken de honden (bijna) geen kans op adoptie, het is niet veel meer dan een dodingsstation. Als de honden er te lang zitten of als er te veel honden zijn worden ze gedood. Zijn toekomst zag er dus verre van rooskleurig uit.
Maar gelukkig hebben ze deze lieverd er op tijd weggehaald. Daarna is hij opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Roemenië en hier is hij goed verzorgd en veilig.
Csabi mocht pas het asiel verlaten om op reis naar Nederland te gaan en hij is nu bij ons. Hij voelde zich direct op zijn gemak, hij is niet gauw bang en best een zelfverzekerde jongen. Hij is ook lekker ondeugend en moet nog een beetje inburgeren.
Csabi is een hele leuke jonge hond die met de juiste begeleiding een geweldig maatje zal zijn. Hij heeft heel veel liefde om aan baasjes te geven en wij gaan ons best doen om een goed thuis voor hem te vinden.

Meer info

Csabi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Csabi is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Csabi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: ruwharige mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja