Codi klaar voor adoptie!

Dit leuke ruwharige snoetje is van Codi. Hij is in december 2019 gevonden. Hij was toen pas drie maanden oud en de kleine pup was aangereden door een auto. Hij was er slecht aan toe en zijn redster, Julia, is met hem naar de dierenarts gesneld en daar is hij meteen geopereerd. Inmiddels is hij helemaal hersteld en klaar voor adoptie!
Codi is nu 8 maanden jong en een heel blij, vriendelijk en actief jong ventje. Julia zorgt voor hem, ze heeft een klein asieltje bij haar huis en daar vangt ze nog meer hondjes en ook katten op. Codi is met alle viervoeters goede vrienden, met honden en met katten. Trouwens tweevoeters vind hij ook héél leuk.
Codi is is heel erg speels en vindt het leuk om te donderjagen. Met de andere hondjes speelt hij graag en hij daagt ze vaak uit om hem achterna te rennen: “Kom op nou… pak me dan als je kan…” Haha, hij is ze allemaal te slim af, hij is snel en maakt onverwachte wendingen en schijnbewegingen.
Codi is een blij en levenslustig hondje en zoekt actieve mensen die het leuk vinden veel met hem te spelen en te ondernemen. Graag baasjes met humor die snappen dat Codi af en toe ondeugend is en nog veel moet leren.
P.S. Op de laatste foto zie je hem nadat ze pas zijn vacht geschoren hebben. Gelukkig zal het snel weer aangroeien😅

Meer info

Codi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Codi is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Hij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Codi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras:  mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja