Cherry klein ruwhaartje

Cherry is een klein teefje van ongeveer 10 maanden oud. Ze is een mooi mengelmoesje met ruwe haartjes. Met die piekhaartjes en puntoortjes ziet ze er best eigenwijs uit.
Cherry is door haar vorige baasjes gedumpt ergens langs de weg. Toen Antonia op weg naar haar werk was, zag ze op de heuvel een hondje lopen. Dat was Cherry die daar helemaal alleen was. Pfff, gelukkig is ze op tijd door Antonia gevonden. Ze was toen waarschijnlijk nog niet zo lang geleden achtergelaten, want dit kleintje is helemaal niet geschikt voor het zwerfhondenleven en zou het niet lang alleen gered hebben.
Toen Antonia naar haar toe liep, kwam Cherry heel blij op haar af gerend. Tjongejonge, wat was ze blij iemand te zien. Antonia kon haar zo optillen en meenemen. Antonia heeft een klein asieltje in Campina, een stadje vlakbij Boekarest en vangt meer hondjes op, dus Cherry kwam ook bij haar in de opvang.
Daar is ze samen met nog meer hondjes en is ze beste vrienden met Alba en Buddy. Ze zijn de hele dag buiten en spelen heel veel, ze stoeien en rollebollen en hebben veel lol.
In het asieltje van Antonia wordt ze goed verzorgd en heeft ze veel hondenvriendjes, maar liever nog is ze in huis bij lieve baasjes waar ze heel veel aandacht en liefde krijgt. Wil jij het baasje worden van dit lieverdje?

Meer info

Cherry is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Cherry is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Cherry, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 10 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 38 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja