Carla al veel te lang in het asiel

Carla is nu ruim 3 jaar oud. Voor deze lieve en enthousiaste meid zijn we al lange tijd op zoek naar een goed thuis. Ze staat al meer dan een jaar op onze website. Jammer genoeg is er nog geen interesse in haar geweest en eigenlijk snappen we dat niet. Ze is zo'n mooie hond, kijk nou es goed naar de foto's, ze heeft zo'n leuke toet en lieve uitstraling.
Carla is een middelgrote hond met een zacht vachtje met prachtige tekening. Ze is zoals je ziet van het herder type. Deze lieverd heeft toen ze nog heel klein was in Roemenië baasjes gehad, maar is al snel naar het asiel gebracht. Ze was nog een puppy, maar de familie vond het te veel om naast hun 3 kleine kinderen, ook nog haar te moeten opvoeden.
Sindsdien wordt ze opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Roemenië en leeft ze buiten in een verblijf met andere honden als gezelschap. Maar ze wil zo graag bij mensen thuis wonen. Ze is een hele sociale hond, houdt van alle mensen en is gewend aan kinderen. Carla heeft in haar leventje al het een en ander geleerd, zo loopt ze bijvoorbeeld goed mee aan de riem.
Ze leeft nu al zo'n drie jaar in het asiel en het is tijd voor deze lieve schat om heerlijk bij een baasje aan de voeten te liggen. Wie geeft lieve mooie Carla een tweede kans?

Meer info

Carla is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Carla is nog in het asiel in Roemenië. Hij zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Carla, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Carla?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!