Buddy uniek exemplaartje

Oh wat een knappe kleine jongen! Met zijn mooie bruine velletje, witte voetjes en befje en leuke puntoortjes is hij wel een hele bijzondere verschijning. Hij is een prachtig mixje van rassen, een uniek exemplaartje.
Je zult het niet geloven, maar dit mooie en lieve kleine mannetje is door zijn vorige baasjes buiten de deur gezet. Hij zwierf moederziel alleen door de velden en had het ongelooflijke geluk dat Antonia hem op een dag op de heuvel zag, toen ze op weg was naar haar werk.
Antonia, een lieve dierenvriendin van ons uit Roemenië, vangt honden op en heeft een klein asieltje in het stadje Campina, vlakbij Boekarest.
Buddy, zo heeft Antonia hem genoemd, was helemaal niet bang toen ze hem vond. Vanaf het eerste moment was hij heel lief, blij en vriendelijk. Toen hij eenmaal bij haar in het asieltje was ging hij meteen vrolijk spelen met de andere hondjes. Het is zo’n lief, sociaal, speels en knuffelig hondje, het is onbegrijpelijk dat ze hem hebben gedumpt.
Buddy is pas bij ons in Nederland aangekomen. In het begin vond hij het best spannend allemaal... waar was hij nou weer terecht gekomen? Inmiddels voelt hij zich al een beetje thuis en zien we zijn leuke karaktertje naar boven komen.
We hebben ook gezien dat Buddy een oude breuk in zijn voorpootje heeft. Die is al hersteld, niet zoals het zou moeten, maar daar is nu niets meer aan te doen. Hij heeft toen zijn pootje gebroken was, helaas geen goede zorg gekregen, arme jongen. Maar gelukkig heeft hij er geen last van. Hij heeft geen pijn en loopt en rent en weet niet beter dat zijn pootje zo hoort te zijn. Maar we kunnen helaas niet garanderen dat hij niet ooit in de toekomst hier last van kan krijgen.
We zoeken dus mensen die dat geen bezwaar vinden. Garanties zijn er eigenlijk nooit voor geen enkele hond, je weet nooit wat er allemaal kan gebeuren.
Wij hopen dat we snel hele lieve trouwe baasjes voor deze knapperd zullen vinden. Deze lieve ukkepuk verdient een eigen huisje waar hij voor altijd mag blijven.

Meer info

Buddy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Buddy is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Buddy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 35 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja