Alin was flink de "klos"

Alin is zo’n drie maanden geleden door de mensen van SOS Dogs Roemenië gered uit het gemeente asiel. Het gemeente asiel is niet veel meer dan een dodingstation, na een aantal weken of als er te veel honden zijn, worden ze daar gedood. Gelukkig is Alin weg uit dat asiel en nu wordt hij opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea.
In dit grote open asiel zit hij in een buitenverblijf met andere honden. Maar toen hij er pas was, had deze jongen weer pech. Hij was flink 'de klos' en werd gebeten door de andere honden.
Nu zit hij in een verblijf met honden waar het wel goed mee gaat, maar Alin is erg geschrokken en aangedaan en is niet meer zo zeker dat hij veilig is. De arme jongen is er onzeker van geworden.
Eigenlijk denken we dat hij een leven in huis gewend is, en zich daarom niet goed kan redden in het asiel met de vele honden om zich heen.
Alin is een hele lieve, zachtaardige jongen die met weinig tevreden is. Hij zal voor zijn nieuwe baasje een hele trouwe kameraad zijn. Alin is gewoon een hele lieve lobbes die het echt verdient om een tweede kans te krijgen.

Meer info

Alin is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Alin is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen. .

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Alin, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Alin?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!