Alida levenslustig hondenmeisje

Alida is een prachtige mixje, geboren in mei 2018 en zo’n 50 centimeters groot. Dit levenslustige hondenmeisje leefde op straat en werd in mei van dit jaar door hondenvangers gevangen en naar een gemeentelijk dierenasiel gebracht. Het gemeente asiel is een vreselijke plek, waar honden geen kans maken op adoptie en als het asiel te vol is, de honden gedood worden. Gelukkig kon Aida worden gered en naar het open asiel van SOS Dogs worden gebracht, waar ze veilig is en in een grote roedel leeft.
Alida is een zeer relaxte, aanhankelijke en mensengerichte hond. Ze wil heel graag bij mensen zijn en geniet van elk knuffeltje dat ze kan krijgen of van een aai over haar bol. Ze is erg dankbaar en houdt van aandacht. Haar dankbaarheid toont ze met haar lieve blik en als het mag geeft ze je heeeeeeeel veel likjes en kusjes. Deze lieve meid verlangt zo naar een eigen huis met lieve baasjes.
Alida is pas 1,5 jaar oud en lekker speels en actief. Ze is ondernemend en gaat graag op onderzoek uit. Ze is nog jong, er valt nog zoveel te leren en te ontdekken. Vrolijke en grappige Aida maakt snel vriendjes. Ze daagt de andere honden uit om met haar te spelen: "kom op nou…. pak me dan als je kan.. es even kijken wie de snelste is… ". Ze rent lekker rond en haalt de gekste capriolen uit.
Omdat ze alleen nog maar het leven op straat of in het asiel kent, zijn we voor haar op zoek naar lieve mensen die begrip en geduld met haar zullen hebben. Ze heeft weinig geleerd, dus ze heeft nog opvoeding nodig, maar ze is erg slim en wil graag leren. Dat maakt het opvoeden een stuk gemakkelijker en ze zal haar nieuwe baasjes vast en zeker heel gelukkig gaan maken.

Meer info

Alida is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Alida is nog in het asiel in Roemenië en kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Alida, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Alida?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!