Alida levenslustig hondenmeisje

Alida is een prachtige mixje, geboren in mei 2018 en zo’n 50 centimeters groot. Dit levenslustige hondenmeisje leefde op straat en werd in mei 2019 door hondenvangers gevangen en naar een gemeentelijk dierenasiel gebracht. Het gemeente asiel is een vreselijke plek, waar honden geen kans maken op adoptie en als het asiel te vol is, de honden gedood worden. Gelukkig kon Alida worden gered en naar het open asiel van SOS Dogs worden gebracht, waar ze veilig is en in een buitenverblijf met nog een paar honden opgevangen wordt.
Alida is een zeer relaxte, aanhankelijke en mensengerichte hond. Ze wil heel graag bij mensen zijn en geniet van elk knuffeltje dat ze kan krijgen of van een aai over haar bol. Ze is erg dankbaar en houdt van aandacht. Haar dankbaarheid toont ze met haar lieve blik en als het mag geeft ze je heeeeeeeel veel likjes en kusjes. Deze lieve meid verlangt zo naar een eigen huis met lieve baasjes.
Alida is pas 2 jaar oud en lekker speels en actief. Ze is ondernemend en gaat graag op onderzoek uit. Ze is nog jong, er valt nog zoveel te leren en te ontdekken. Vrolijke en grappige Alida maakt snel vriendjes. Ze daagt de andere honden uit om met haar te spelen: "Kom op …. pak me dan als je kan.. es even kijken wie de snelste is… ". Ze rent lekker rond en haalt de gekste capriolen uit.
Omdat ze alleen nog maar het leven op straat of in het asiel kent, zijn we voor haar op zoek naar lieve mensen die begrip en geduld met haar zullen hebben. Ze heeft weinig geleerd, dus ze heeft nog opvoeding nodig, maar ze is erg slim en wil graag leren. Dat maakt het opvoeden een stuk gemakkelijker en ze zal haar nieuwe baasjes vast en zeker heel gelukkig gaan maken.

Meer info

Alida is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Alida is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Alida, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja