Abonny mooie lieve trouwe lobbes

Wij kunnen niet begrijpen dat zo’n lieve en aanhankelijke hond in het asiel terecht komt, maar net als de meeste van onze honden heeft ook Abonny pech gehad in haar leven. Ze was niet meer welkom bij haar baasjes en belandde in het Gemeente asiel van de stad Oradea. Het gemeente asiel is niet veel meer dan een dodingstation, na een aantal weken of als er te veel honden zijn, worden ze daar gedood.
Maar gelukkig is ze op tijd door de mensen van SOS Dogs Roemenië uit deze akelige plek weggehaald. Ze wordt nu opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en hier is ze veilig.
Ze zit in een groot buitenverblijf waar ze de ruimte heeft om rond te scharrelen en leeft in een grote roedel. Ze heeft het er best naar haar zin en ze kan het goed met de andere honden vinden.
Abonny is groot, ongeveer 58 cm en zo’n drie jaar oud. Ook al is haar vacht nu niet goed verzorgd, je ziet wel dat ze prachtig is en dat ze er nog veel mooier uit zal zien na een goede was- en borstelbeurt. Je zal veel bekijks krijgen als je met haar naar het park of bos gaat, deze beauty zal overal de show stelen.
Abonny is vrij rustig en wijs, zoals grote rassen vaak zijn. Ze is een hele vriendelijke, zachtaardige hond. Je hoeft maar naar haar lieve snoet en vrolijke blik te kijken en je weet: ze is een geweldige viervoeter. Ze is een hele mooie lieve trouwe lobbes die alle geluk in de wereld verdient.

Meer info

Abonny is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Abonny is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Abonny, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 58 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja