Evi lief en grappig

Hoihoi, ben ik in beeld? Ja, mij kennen jullie nog niet, dus ik zal me even voorstellen. Ik ben Evi, ik ben een meisje en ik ben 6 maanden jong. Ik ben gevonden op straat in de stad Oradea in Roemenië door Eva. Zij heeft mij gered en daarom heet ik nu Evi, ik ben naar haar vernoemd, snap je.
Ik ben nu in het asiel van SOS Dogs in Sisterea, dat is een half uur rijden van Oradea. Het ligt op de heuvels ver van de bewoonde wereld. En dat is maar goed ook, er zijn hier heel veel honden en als die allemaal blaffen is me dat toch een kabaal.
De verzorgers hier vinden me allemaal heel lief en grappig en zeggen dat ik een sociaal karaktertje heb en dat ik hele lieve baasjes verdien. Ze hebben hier goed voor mij gezorgd, ik heb al de verplichte prikjes gehad enzo.. en ik ben eigenlijk wel helemaal klaar voor adoptie. Baasje here I come….
Als alles meezit mag ik binnenkort op reis naar Nederland. Ik ga duimen dat het doorgaat! Kom jij mij bezoeken als ik er ben?

Meer info

Evi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Evi is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Als alles meezit is zij vanaf zaterdag 28 maart in Nederland. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Evi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja