Donja viert alle dagen feest

Bună! of te wel Hallo! Donja praat een beetje Roemeens... maar verder gewoon honds hoor, woef en waf. Ze is een heel vrolijk meisje en ze is 1 jaar oud. Ze heeft pas haar verjaardag gevierd met haar hondenvriendjes in het asiel. Ze kan het goed met haar soortgenootjes vinden; ze heeft een beetje onderdanig karakter. Hoewel ze in het asiel leeft, heeft ze het toch reuze naar haar zin. Voor Donja is het eigenlijk alle dagen feest, ze is altijd blij en in voor gekkigheid. Ze is zo'n heerlijk opgewekt en enthousiast hondje.
Het was een verrassing voor haar toen wij pas bij haar op bezoek kwamen. Dat vond ze toch leuk! Toen we haar kennel binnenkwamen was ze door het dolle heen. Ze is een echte allemansvriend en wordt altijd blij als ze mensen ziet.
We wilden foto's van haar maken maar dat was niet echt makkelijk, ze zat geen moment stil. Helaas staat ze daarom niet zo goed op de foto's. Maar ze is heel leuk om te zien; ze is slank en fijn van bouw en niet zo groot, een kleine middelmaat van ongeveer 40 cm. Donja heeft een witte met cremekleurige vacht en een leuk spits koppie met een geweldig lieve en blije uitstraling. Kijk ook maar eens naar het korte filmpje!
Spreekt deze vrolijke lieverd je aan? Bel of mail ons en wij vertellen u meer over deze leukerd!

Meer info

Donja is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Donja is nog in Roemenië, maar zij zou met enkele weken naar Nederland kunnen komen!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Donja, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Donja?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: