Doki grappig klein hondje

Kiekeboe! Mag Doki even jullie aandacht? Dit kleine ventje is op zoek naar zijn forever home! Zo'n leuk vrolijk manneke verdient een leuk baasje.
Doki is nog niet zo lang geleden alleen zwervend op straat in de stad Oradea gevonden. Sinsdien wordt hij opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs. Nu hij al zijn vaccinaties heeft gehad en gecastreerd is, is hij helemaal klaar om naar Nederland te reizen.
Doki is ongeveer 1 jaar oud en een klein hondje. Je ziet het beste op het filmpje hoe groot hij is. Op het filmpje loopt hij aan de riem met Eva, één van de verzorgers in het asiel in Sisterea. Hij loopt al aardig met haar mee en af en toe de andere kant op, haha. Hij is een grappig en een beetje eigenwijs hondje. Hij ziet overal de lol van in en heeft het, zelfs daar in het asiel, reuze naar zijn zin.
Maar het is wel hoog tijd dat Doki zijn eigen mandje krijgt bij een lieve baas waar hij alle aandacht en liefde krijgt.

Meer info

Doki is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Doki is nu in Nederland, hij is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Doki, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Doki?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!