Dodo een leuke labrador mix

Hallo lieve mensen, ik ben Dodo, en ik ben een hele lieve hond. Ik ben een mooie mix en ik lijk heel veel op een labrador. Ze zeggen hier dat ik wel voor 90 % labrador ben, maar dan zou ik wel willen weten wat die andere 10 procent van mij is, haha.. maar daar kom ik maar niet achter.
Mijn vorige baasjes hebben mij gedumpt bij het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ik weet niet waarom ze van mij af wilden, ik snap er niks van want ik ben echt heel leuk. Gelukkig hebben ze me niet zomaar ergens achter gelaten, maar vlakbij het asiel van SOS Dogs, zodat ik goed opgevangen zou worden.
De verzorgers in het asiel zorgen goed voor mij en ik heb hier veel soortgenootjes om mee te spelen. Ik hou heel veel van spelen en dat is niet gek als je een pup bent, en dat ben ik nog, want ik ben 6 of 7 maanden oud.
Als alles meezit mag ik binnenkort op reis naar Nederland. Als het doorgaat ben ik vanaf zaterdag 28 maart in Nederland te bewonderen. Ik hoop zo dat er dan een lief baasje op mij wacht.

Meer info

Dodo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Dodo is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Als alles meezit is hij vanaf zaterdag 28 maart in Nederland. Hij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dodo, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 6-7 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: labrador mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja