Brutus wordt een grote hond

Brutus werd geboren in maart 2019 en is nu zo'n 8 maanden oud. Hij meet nu al zo'n 56 centimeter en wordt dus een hele grote hond als hij later groot is. Brutus is nu een lieve aanhankelijke reus.
Toen hij nog heel klein was is hij samen met zijn zus Alma achtergelaten in de velden vlakbij het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Sindsdien zijn ze opgevangen en verzorgd in het asiel. Ze waren erg klein, uitgemergeld, vol parasieten en in zeer slechte conditie. Door liefdevolle handen zijn ze opgelapt en hersteld en uitgegroeid tot grote en gezonde jonge honden.
Brutus is lief, pienter en vrolijk. Hij houdt heel veel van de mensen om hem heen en ook van zijn soortgenoten. Hij is grappig, vrolijk en speels. De grote jongen houdt ervan om bezig te zijn, hij is slim en leert snel . Het volgen van een cursus op een hondenschool zou hij heel leuk vinden. We weten bijna zeker dat jullie als team daar gaan uitblinken.
Brutus is een leuke familiehond en wij denken dat hij met zijn relaxte karakter prima met kinderen zou kunnen. Maar hij moet voldoende aandacht, zorg en bewegingsmogelijkheden krijgen. Als jonge hond heeft hij een liefdevolle maar consequente hand nodig die hem door zijn leven leidt.

Meer info

Brutus is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Brutus is nog in Roemenië, maar zou met enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Brutus, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!

Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Brutus?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!