Bruno lichtbruin en donkerbruin

Bruno een mooie herder in de tinten lichtbruin en donkerbruin šŸ˜‰ De kleur van zijn vacht maakt hem wel erg bijzonder en heel mooi om te zien. In RoemeniĆ« hebben ze hem daarom Bruno genoemd, zelf dacht ik aan "caramel"šŸ˜ƒ
Bruno is een grote reu van ongeveer 4 jaar oud. Hij is een heerlijke rustige hond, hij is niet niet snel van zijn stuk te brengen. Hij is heel lief, kalm en vriendelijk.
Hij is door de mensen van SOS Dogs uit het gemeente asiel van de stad Oradea gehaald. Het gemeente asiel is namelijk niet veel meer dan een dodingsstation. Hij zit nu in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea en doet het daar goed tussen alle honden. Eigenlijk valt hij bijna niet op in de grote roedel honden, hij zit of ligt er rustig bij of loopt wat in het rond. Hij heeft een goed en evenwichtig karakter en als er mensen op bezoek zijn, komt hij graag even een knuffel bij ze halen of gaat bij ze in de buurt liggen genieten van hun gezelschap.
Wij zouden graag willen dat Bruno het asiel mag verlaten om een toekomst bij lieve baasjes tegemoet te gaan. Deze makkelijke en lieve jongen zal voor zijn nieuwe baasjes vast en zeker een trouwe kameraad zijn.

Meer info

Bruno is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bruno is nog in Roemeniƫ, maar zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bruno, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: Ā± 4 jaar
  • Geslacht:Ā reu
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte:Ā Ā± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties:Ā CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiƫs (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Bruno?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!