Bobi intelligente knul

Bobi is een grote reu van ongeveer 3 jaar oud. Hij is een Hongaarse Viszla x Pointer mix. Hij is zo'n 60 cm hoog. Hij is een hele vriendelijke en sociale hond. Hij kan het goed vinden met soortgenootjes en is ook graag bij mensen. Bobi is door de mensen van SOS Dogs in Roemenië gered uit het gemeentelijk asiel van de stad Oradea. Het gemeente asiel is niet veel meer dan een dodingsstation. Gelukkig is hij daar weg en heeft hij kans op een beter leven. Deze knappe bink is een energieke hond die veel beweging nodig heeft. Hij is heel speels, maar dat is niet gek wat met met zijn 3 jaar is hij best nog een jonge hond.

Bij het laatste bezoek aan het asiel waren we erg onder de indruk van deze knul. Wat een geweldige hond! Hij volgde ons trouw de hele dag op onze route door het open asiel. Heel gezellig vonden wij. Bobi is zo'n trouwe kameraad waar je heerlijk lange wandelingen mee kunt maken. Ook is hij een fantastische hond voor actieve baasjes. Samen joggen of meelopen naast de fiets zal hij ook geweldig vinden. Misschien zal hij hier en daar nog wat opvoeding nodig hebben, we weten niet precies wat hij heeft geleerd in zijn leven voor het asiel. Maar hij is een intelligente hond, dus dat komt vast snel goed.

Meer info

Bobi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bobi is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bobi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: Hongaarse Viszla x Pointer mix
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Bobi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!