Bajusz, zijn naam betekent "snor" in het Hongaars, is een prachtige hond van ongeveer 1 jaar oud. Hij is een mooie middelmaat. Bajusz is gered uit het public shelter. Hoe hij daar komt, en waar vandaan.. dat is ons niet bekend. We zien alleen een heerlijke knul die ons met veel enthousiasme begroet. Hij is sociaal naar mensen en ook met de honden kan hij goed overweg. Om over zijn prachtige looks maar te zwijgen!

Bajusz is sinds een paar weken in Nederland en dus kunnen we nu wat meer over hem vertellen. Hij loopt al goed mee aan de riem, trekt niet, blaft niet naar andere honden en loopt (in omheind uitlaatveldje) heel netjes met je mee als hij los is, vooral als hij weet dat je snoepjes hebt. Het is een intelligente knul, hij kent al het commando "zit" en "plaats" kan hij op korte afstand, "blijf" en "hier" is hij nog aan het oefenen. Bajusz is een slimmerd, hij heeft snel een nieuw 'trucje' door. Dit is erg fijn, maar het betekent ook dat u zult moeten opletten! Zo kan hij bijvoorbeeld zelfs deuren open maken. Dat wordt oppassen in huis! Hij is zindelijk en hij gaat graag mee in de auto. Hij is sociaal met andere honden, hij speelt graag en veel. Hij speelt graag met balletjes en vermaakt zich prima. Hij is ook dol op mensen, hij houdt van knuffelen en is heel aanhankelijk, echt een kameraadje! Kortom Bajusz is een leuke, vrolijke, speelse blije snuiter.

Hij is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Bajusz is nu in Nederland! Kom hem bezoeken!

Mocht u interesse hebben in Bajusz, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Bajusz?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!