Anca is altijd in een goed humeur

Mag ik ook even jullie aandacht? Ik ben Anca en ik ben een middelgrote jongedame. Ik heb een beetje ruwharige korte vacht en een soort van kraag met een paar langere haren, kijk maar eens goed naar de foto's, dan zie je het zelf. Ze schatten mij hier op 1 jaar oud en dat zou best wel eens kunnen kloppen. Ik ben jong, lenig en soepel en voel me lekker. Ik blijf in conditie omdat ik goed kan rennen en veel kan stoeien en spelen met de andere honden hier in het asiel van SOS Dogs in Roemenië.
Ik weet niet meer zo goed hoe en waarom ik hier ook weer gekomen ben, maar ik word hier in ieder geval goed verzorgd. En als er mensen op bezoek komen, dan ben ik helemaal blij. Dat is nog eens gezellig! En jullie mensen kunnen zo lekker aaien en knuffelen, dat mis ik hier best wel. Ik zou eigenlijk veel liever bij één van jullie thuis willen wonen. Dat lijkt me zo fijn. Ik zal je dan elke ochtend begroeten met mijn vrolijke glimlach want ik ben eigenlijk altijd wel in een goed humeur.
Mijn ideale baasje is lief en geeft me lekker veel aandacht en heeft genoeg tijd voor mij. Ben jij dat misschien? Gauw bellen met de mensen van SOS dan, want ik kan binnenkort meereizen als jij mij hebben wil.

Meer info

Anca is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Anca is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Anca, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Anca?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: