Alma wordt een grote gezinshond

Alma is geboren in maart 2019 en is nu dus zo'n 8 maanden oud. Toen zij nog heel klein was is zij samen met broer Brutus achtergelaten in de velden vlakbij het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Sindsdien zijn ze opgevangen en verzorgd in het asiel. Ze waren erg klein, uitgemergeld, vol parasieten en in zeer slechte conditie. Door liefdevolle handen zijn ze opgelapt en hersteld en uitgegroeid tot grote en gezonde jonge honden.
Alma is een stukje kleiner dan haar broer, maar is toch al 52 centimeter groot. Ze zal nog een paar maandjes groeien en wordt uiteindelijk een mooie grote hond.
Deze vriendelijke, sympathieke en mooie jongedame heeft ontzettend veel positieve eigenschappen. Ze is net als haar broer lief, relaxed en vrolijk, ze lijken in alles erg op elkaar.
Alma is een leuke gezinshond en wij denken dat zij met haar lieve karakter prima met kinderen zou kunnen. Zij heeft, zoals elke jonge hond, voldoende aandacht, liefde en beweging nodig. Ze zal nog vanalles moeten leren en als ze eenmaal gewend is dan zal je haar een groot plezier doen door met haar op cursus te gaan. Heerlijk saampjes bezig zijn en zo een goede band opbouwen.
Denk jij dat Alma een goed leven bij jou kan hebben? Bent u een lieve en consequente baas? Neem dan gauw contact met ons op!

Meer info

Alma is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Alma is nog in Roemenië, maar zou met enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Alma, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!

Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Alma?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!