Bij ons laatste bezoek aan Roemenië, hebben we deze kleine man van straat gered. We stonden te wachten voor een hotel en zagen langs de drukke vierbaansweg, waar ook nog een tramlijn langs liep een hondje lopen. Het scheelde niet veel of hij was onder de tram gekomen, gelukkig liep het goed af. Wij snelden er naar toe, want hij probeerde vervolgens de drukke vierbaansweg over te komen.
Toen we bij hem aankwamen, was hij blij ons te zien en liet zich makkelijk oppakken. Hij voelde zich veilig in onze armen. De volgende dagen in Roemenië is hij bij ons geweest, in het appartement waar we sliepen. We hebben allebei nog nooit zo’n makkelijk hondje meegemaakt.
Hij paste zich aan alles heel makkelijk aan en hij gedroeg zich heel goed bij ons in het appartement. We konden hem daar alleen laten, en bij terugkomst was hij super blij ons weer te zien. Hij kan goed mee in de auto, is zindelijk, loopt goed mee aan de riem. We hebben hem Radu genoemd, een echte Roemeense naam. We moesten hem in Roemenië achterlaten, maar inmiddels heeft hij al zijn vaccinaties gehad en is hij gecastreerd en kon hij naar Nederland komen.

Radu zal in Roemenië ooit een baasje gehad hebben waar hij van alles heeft geleerd, maar is zoals zoveel hondjes daar gedumpt op straat. Niet te begrijpen waarom want hij is zo’n lief en trouw hondje. Na een paar dagen samen was hij al zo aan ons gehecht en wij aan hem. Hij houdt van mensen, is graag bij je en geniet van knuffels en aaitjes. Hij speelt ook graag met andere hondjes en kan met alle honden groot en klein overweg.
Radu is een leuke kruising, we denken dat er in ieder geval een Corgi in hem zit. Hij heeft een grappig uiterlijk, hij loopt heel stoer met zijn gespierde lijfje, en hij lacht heel veel. Ook lijkt het soms alsof hij praat en maakt hij grappige geluidjes. Het is een vrolijk mannetje die erg van het leven geniet!
We schatten hem ongeveer 4 jaar oud en hij is zo’n 32 cm groot. Bent u klaar voor extra gezelligheid in huis en wilt u het nieuwe baasje van Radu worden, kom dan langs om kennis te maken!

Radu is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Mocht u interesse hebben in Radu, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Een adoptiecontract en huisbezoek horen bij de adoptieprocedure.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 32 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Radu?
Bel 06-11690950 of
Stuur een berichtje:

Deel dit bericht!