Molly

Dit is het verhaal van Laura uit Roemenië die Molly heeft gevonden: "Molly verscheen op een dag uit het niets, vlakbij een zeer drukke weg buiten de stad. Ik zag haar voor het eerst uit de bus, dus ik kon niet stoppen om haar te mee nemen. Maar de volgende dag, op dezelfde weg, naar mijn werk, in mijn auto, zag ik Molly weer, ze was er nog steeds. Het leek alsfo ze stond te wachten op iets. Na het werk ging ik eten kopen en ging ik haar voeren, met de bedoeling haar te laten waar ik haar vond, omdat ik al teveel honden onder mijn hoede had. Maar ze legde haar hoofd in mijn schoot en probeerde me bij haar te laten blijven. Ik kon haar daar niet achterlaten, dus ik nam haar in de auto en nam haar mee naar huis.
Ze is een hond die erg op liefde is gesteld en altijd probeert je te stoppen, als je weg wilt, alsof ze bang is dat je niet terug zult komen. Ze staat op haar achterpoten en omarmt je met haar poten.
Molly is een aanhankelijke hond, een echte mensenhond. Ze zou het heerlijk vinden om de enige hond in huis te zijn.

Molly is  ongeveer 3 jaar oud. Ze weegt ongeveer 27 kg en haar schofhoogte is 55 cm.

Molly is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Molly is nog in Roemenië, maar zij zou met enkele weken naar Nederland kunnen komen!

Mocht u interesse hebben in Molly, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: 55
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Molly?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!