Milan

Deze prachtige knul, we hebben hem Milan genoemd, heeft ons hart gestolen. Tijdens ons bezoek aan het open asiel in Sisterea, viel hij ons eerst niet op omdat hij in zijn hokje zat en er niet uitdurfde. Op het filmpje kan je het goed zien. Eerst durft hij niet, maar hoe meer aandacht we hem gaven hoe meer moed hij kreeg. Hij voelde zich veiliger en beschermd door ons. Er bleek een hele mooie lieve hond in het hokje te schuilen. Met mensen erbij overwon hij dapper zijn angst en kwam zijn echte karakter naar boven, speels, vrolijk en heel lief. Zonder mensen is hij bang voor de andere honden. Ze vallen hem aan en hij durft zijn hokje niet uit. Echt heel zielig. Met een beetje aandacht zag je hem veranderen. Toen we weg gingen lag hij zelfs voor het hok, maar toen we terug kwamen lag hij er weer in. Milan is een grote jongen, zo'n 60 cm ongeveer. Zijn leeftijd weten we niet precies, we schatten ergens tussen de 3 en 5 jaar. We hopen dat Milan niet lang meer in het open asiel hoeft te blijven, met zijn lieve zachte karakter is hij daar niet op zijn plek.
We hopen dat iemand, net als wij, voor deze lieve jongen valt en dat hij gauw het asiel kan verlaten en een mooie toekomst tegemoet kan gaan. Voor zijn baasje zal Milan een trouwe kameraad en een onafscheidelijke vriend zijn. 

Milan is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Milan is gecastreerd gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Mocht u interesse hebben in Milan, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Milan?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje naar info@sosdogs.nl