Elza

Wat een heerlijk blij en lief koppie! Deze lieve lach is van Elza, een hond die door de medewerkers van SOS Dogs in Roemenië is gered. Er werd niet goed voor haar gezorgd, ze lag dag en nacht aangelijnd aan een hele korte ketting. Wij zijn blij dat ze bij die vorige eigenaren weggehaald is en haar mogen helpen bij het maken van een nieuwe start. Elza is ongeveer 2  jaar oud en 55 cm hoog. Ze is een mooie  labradror kruising. Ze lijkt veel op een labrador maar is wat slanker van bouw. Ze is een hele leuke hond met een hart van goud. Ze is blij, enthousiast en heel erg lief.
Ze wordt nu opgevangen in een gezin en doet het daar zo goed! We zouden wel een heel a-viertje vol kunnen schrijven over haar. We vinden haar fantastisch. Zij is vrolijk, lief en een knuffelkont. Ze is super sociaal, kan goed met alle mensen, met kinderen en met andere honden. Ze is zeker geen luie labrador, ze is energiek en heeft beweging nodig; dagelijks een lange wandeling en lekker een portie rennen en spelen. Ze is zindelijk, kan even alleen zijn en sloopt niks in huis. Zij is bijna de perfecte hond; een klein puntje, ze kan af en toe wat trekken aan de riem, maar daar wordt aan gewerkt!
Elza heeft nog niet zoveel geluk gehad in haar leven, maar verdient alle geluk van de wereld! Waar staat haar gouden mandje?

Elza  is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Elza wordt opgevangen in een gezin in Doesburg en is daar te bezoeken.
Mocht u interesse hebben in Elza, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Ras: labrador mix
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Elza?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: