Alain

Deze lieve vrolijke en energieke knul heet Alain! Hij is ongeveer 1,5 jaar oud en zo’n 50 cm groot. Hij is samen met zijn broer Delon door dierenbeschermers op een veld in de buurt van de plaats Margitha in Roemenië gevonden. Ze zijn daar toen het heel heet was opzettelijk gedumpt, lange blootstelling aan de hitte zou hun dood hebben betekend. Gelukkig werden ze op tijd gered en bij het asiel afgegeven, waar ze gedurende verschillende weken medisch zijn behandeld en verpleegd.

Alain is al in Nederland en we hebben deze mooie knul beter leren kennen.  Hij heeft een zachtaardig karakter, en is absoluut niet dominant. Hij is heel sociaal naar de andere honden toe, maar soms nog wel een beetje onzeker. Sommige dingen vind hij spannend.
Alain is ontzettend lief, is graag bij je, gooit zich op zijn rug zodat je hem over zijn buik kan aaien. Hij houdt enorm van knuffelen. Hij is het liefst lekker bij je in de buurt, ligt graag bij je. Hij houdt van lange wandelingen en loopt perfect mee aan de riem en trekt niet. Hij loopt ook los met je mee. Samen hardlopen vindt hij erg leuk.
Alain is zindelijk, heel slim en kan even alleen thuis blijven. We zoeken voor deze knuffelkont een plekje waar hij lekker veel bij zijn baasje kan zijn. Hij is een ontzettende trouwe knul, die iemand heel gelukkig gaat maken!

Kom Alain gauw bezoeken!

Alain is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Mocht u interesse hebben in Alain, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Een adoptiecontract en huisbezoek horen bij de adoptieprocedure.

  • Leeftijd: ± 1,5  jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Alain? Stuur een berichtje:

Deel dit bericht!