Aiden

Oooh wat een gezellige boel! De broers en zusjes Ally, Abby, Ace en Aidan spelen en rennen en stoeien wat af samen! Ze zijn samen op straat gevonden en worden sindsdien opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Zij zijn pas 7 maanden oud en hele leuke speelse honden. We schatten dat ze middelgroot tot grote honden worden, maatje retriever ongeveer. Ze lijken ook wel wat op een retriever, maar het is moeilijk te zeggen wat voor kruisingen het zijn. Misschien jachthond x retriever zoiets. In ieder geval zijn het prachtige mengelmoesjes! Aiden is zwart-wit en lijkt veel op een jachthond. De pups begroeten mensen enthousiast en zijn graag bij mensen in de buurt. Ze moeten ze nog wel het een en ander leren, maar ze zijn nog maar 7 maanden jong, dus dat komt vast goed.
Pups verschillen altijd wat in karakter, en Aiden is van dit stel de meest voorzichtige in het spel met de andere honden. Hij is soms wat bang voor andere honden. Maar naar mensen toe is hij juist weer heel lief en aanhankelijk, hij zoekt bescherming bij je en geeft je heel veel kusjes.
Aiden zou dan ook heel graag bij mensen thuis wonen en niet in een asiel. Hij zoekt dus lieve baasjes die van knuffelen houden!
Aiden is gecastreerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Aiden is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen.

Mocht u interesse hebben in Aiden, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: jachthond mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot tot groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Aiden?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!