Ella blond en beautiful

Ella is een jong teefje van ongeveer 1 jaar oud. Ze is een middelgrote kruising, met korte blonde haartjes en een leuke tekening op haar snoet.
Ze leefde samen met haar zusje Emma op een militair terrein, ergens in de omgeving van Campina. Hoe lang de twee al voor zichzelf moesten zorgen en hoe lang ze al in dat gebied waren, weten ze niet.
Maar ze waren daar niet veilig. De mensen dreigden de hondenvangers te bellen en de twee zouden gedood worden als ze niet door Iulia waren meegenomen.
Ze worden nu opgevangen in het asieltje van Iulia* en het gaat goed met ze. Ze gedragen zich er voorbeeldig, ze hebben een heel lief karakter, zijn heel vriendelijk en goed van vertrouwen.
Ella heeft ooit een ongelukje gehad met haar achterpoot. Het is een oude breuk en volgens de dierenarts is er nu niks meer aan te doen. Ze heeft er geen last van of pijn aan, ze loopt alleen een beetje anders.
De lieve meid kent alleen nog maar het leven op straat of in het asiel. Daarom zijn we op zoek naar mensen die dat begrijpen en geduld met haar zullen hebben en haar tijd geven om te wennen aan het leven in huis. Ze heeft nog weinig geleerd, dus ze heeft nog wat opvoeding nodig, maar ze is nog jong en en wil graag luisteren en het goed doen. Dit prachtige hondje zal haar toekomstige baasjes vast en zeker heel gelukkig maken.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Ella is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Ella dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ella is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!