Shirley de liefste van de familie

Hoihoi! Ik ben Shirley, een lief meisje, en ik ben er eentje van de S-pups. Wij zijn met z’n vijven en hebben allemaal een naam met de letter S gekregen. We zijn allemaal mooie mengelmoesjes en ze denken dat we middelgrote hondjes worden.
We zijn kruisingen en we lijken veel op elkaar, maar toch zien we er allemaal net ietsje pietsje anders uit. Ik sta niet zo best op de foto, maar je moet mij geloven, ik ben echt een heel mooi hondje. Kijk maar eens naar mijn hangoren, prachtig toch?
We zijn nu nog in het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Wij zitten samen in een groot buitenhok waar we met elkaar kunnen spelen. Er is genoeg ruimte om rond te rennen en gek te doen. Ik ben meestal druk aan het stoeien met mijn broertje en zusjes. Maar soms is het ook fijn om lekker te niksen, een beetje te luieren en te dutten. Wij puppies hebben onze schoonheidsslaapjes hard nodig om te groeien en mooie hondjes te worden.
De mensen van SOS hebben goed voor ons gezorgd en wij zijn nu groot genoeg om op onze eigen pootjes te staan. We hebben alle entingen gehad en we mogen dus op reis. Ik ben al snel in Nederland. Ben zoooooo nieuwsgierig wie mijn baasjes gaan worden, ik kan bijna niet wachten.

Baasje worden?

Shirley is vanaf zondag 17 oktober in Nederland. Mocht u interesse hebben in Shirley, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Shirley is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!