Bobita is gelukkig gered

Dit is Bobita, een mooi pup van ongeveer 5 maanden jong, haar geschatte geboortedatum is 30-09-2021.
Bobita heef in haar jonge leventje al heel wat meegemaakt. Ze werd geschopt en geslagen en daarna in de sloot gegooid.
Iulia heeft de kleine meid gelukkig kunnen redden. Bobita was er slecht aan toe, ze had een gebroken bekken. Ze is snel met haar naar de dierenarts gegaan en Bobita is geopereerd en inmiddels volledig hersteld. Ze kan alles weer en is druk met spelen en rennen, ze is een actief meisje.  Het lijkt alsof ze alles alweer vergeten is.
Bobita wordt nu opgevangen en goed verzorgd. Ze is heel lief en dol op haar verzorgers. Ze houdt van knuffelen en geniet met volle teugen van aaitjes en kriebels.
We zijn voor haar op zoek naar hele lieve baasjes. Ze verdient het zo om verwend te worden en een geweldig hondenleventje te krijgen.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Bobita is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Bobita, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bobita is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 30-09-2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!