Nalah met pluizige oortjes

Nalah is een prachtig hondje om te zien met een mooie black and tan vachttekening, boven haar oogjes twee vlekjes als wenkbrauwtjes en schattige pluizige oortjes. Ze is een jong teefje van ongeveer 1 jaar oud en ze is een middelgrote hond.
Nalah is nog heel onzeker en verlegen, vind inmiddels de mensen die haar verzorgen heel lief, maar is bang voor vreemde mensen. Ze is heel lief en zal nooit boos of lelijk doen, maar ze zal tijd nodig hebben om te wennen en vertrouwen te krijgen. Ze heeft goede baasjes nodig die ervaring hebben met verlegen honden die haar kunnen helpen, liefste met een andere sociale hond in huis, waar ze zich aan op kan trekken.
Lieve Nalah heeft in haar korte leventje al heel wat meegemaakt, en verdient nu alle geluk van de wereld. Ze heeft veel in te halen en we hopen voor haar lieve mensen te vinden, die haar met geduld en liefde willen laten zien hoe mooi een hondenleven kan zijn.

Baasje worden?

Nalah is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Nalah dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nalah is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 04-07-2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!