Nalah met pluizige oortjes

Nalah is een prachtig hondje om te zien met een mooie black and tan vachttekening, boven haar oogjes twee vlekjes als wenkbrauwtjes en schattige pluizige oortjes. Ze is een teefje van ongeveer 7 maanden oud en ze zal een middelgrote hond worden.
Een tijdje terug, is ze samen met haar broertjes en zusjes gevonden op een begraafplaats in de stad Oradea door de mensen van SOS Dogs in Roemenië. Hun moeder troffen ze dood aan, die was gedood door de andere zwerfhonden op de begraafplaats.
Sorry voor het verdrietige verhaal, maar het is de waarheid en helaas nog niet alles, want kort daarna stierven de twee broertjes aan Parvo.
Nalah is daarna samen met haar zusjes Nasca en Nyssa opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Daar zaten ze samen buiten in een verblijf, een omheind veldje waar hondenhokjes in staan. Op het korte filmpje zie je een beetje hoe het daar is en zie je hoe enthousiast ze is als een van de verzorgers er is.
Nalah en haar zusjes mochten pas mee op reis en ze zijn nu in onze opvang in Didam.
Nalah is nog heel onzeker en verlegen, ze durft mensen nog niet te vertrouwen. Ze is heel lief en zal nooit boos of lelijk doen, maar ze zal heel veel tijd nodig hebben om te wennen en vertrouwen te krijgen. Ze heeft goede baasjes nodig die ervaring hebben met bange honden die haar kunnen helpen.
Lieve Nalah heeft in haar korte leventje al heel wat meegemaakt, en verdient nu alle geluk van de wereld. Ze heeft veel in te halen en we hopen voor haar lieve mensen te vinden, die haar met geduld en liefde willen laten zien hoe mooi een hondenleven kan zijn.

Baasje worden?

Nalah is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Nalah dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nalah is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!