Lorelay mooi bruin hondje

Nou ik ben dus Lorelay, een mooi hondje uit Roemenië. Ik ben ongeveer 1 jaar oud en ik ben een kruising.
Je kunt op de foto's al wel mijn mooie bruine kleurtje zien, maar ik vind dat ik er niet zo goed op sta. Ze hebben me betrapt terwijl ik net mijn oogjes toe deed voor een klein dutje, maar misschien kan jij toch wel zien dat ik een leuk hondje ben. Anders moet je mij maar geloven.
In het begin van mijn leventje had ik het niet zo goed, ik was helemaal alleen op straat. Gelukkig waren er mensen die mij zielig vonden en naar het asieltje van Iulia* hebben gebracht. Ik word hier opgevangen en goed verzorgd. Ik ben hier met heel veel hondjes, en veel zijn net als ik op straat gevonden. Hier in Roemenië heb je heel veel zwerf en straathondjes.
Ik zou wel graag een nieuwe start willen maken. Misschien mag ik wel bij jullie komen wonen? Ik ben lief en speels en ik moet natuurlijk nog veel leren. Ik heb nog nooit in een huis gewoond en bijna alles zal nieuw voor mij zijn. Ik heb dus lieve en slimme baasjes nodig die het leuk vinden mij alles stap voor stap te leren.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Lorelay is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Lorelay, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lorelay is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!