Carmella met apart vachtje

Hoihoi, ik ben Carmella! Ik ben een hondenmeisje van ongeveer 7 maanden oud, dus ik ben nog een pup, maar niet meer zo'n hele kleine. Nog een paar maandjes en ik ben al groot!
Wat vinden jullie van mijn jasje? Best apart hè dat vachtje van mij. Jullie willen vast weten wat voor ras ik ben, maar ik ben een mixje, dus niks offisjeels. Ik was een "ongelukje" en het was niet de bedoeling dat ik geboren werd en ze hebben mij dan ook ergens gedumpt.
Ik heb mazzel gehad dat ik ben gevonden en naar het asieltje van Iulia* ben gebracht. Daar word ik nu opgevangen en als ik niet aan het spelen ben met mijn soortgenootjes dan lig ik te luieren in het zonnetje, als die schijnt.
Ik hoop maar dat iemand op mijn wilde en stoere look valt en het met mij wil proberen. Als ik bij je in huis mag wonen, zal ik nog moeten wennen en nog van alles moeten leren. Maar ik ga natuurlijk mijn best doen en als jij een beetje geduld met mij hebt, dan komen we er saampjes wel. Ik wil graag je trouwe maatje worden!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Carmella is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Carmella, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Carmella is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!