Arthur lief donker snoetje

Mijn naam is Arthur en ik ben een pup van 7 maanden oud. Ik ben een onbekende kruising, ze weten niet wie mijn papa en mama waren. Ik mag er best wezen met mijn glanzende donkere vacht. Maar ik ben niet helemaal zwart hè, op mijn koppie en oren en mijn pootjes heb ik ook cremekleurige haartjes. Ik ben een blije en speelse hond, en dat is best knap omdat ik toch wel wat heb meegemaakt heb. Precies weet ik het niet meer, maar ik  was alleen op straat en moest voor mezelf zorgen. Ik was dus een straathondje, maar nu gelukkig niet meer.
Want ik ben gevonden door vrienden van Iulia* en naar haar asieltje gebracht. Hier in het asieltje heb ik heel veel vriendjes om mee te spelen, het is reuze gezellig en je kunt denk ik wel aan mijn snoetje zien dat ik het naar mijn zin heb.
Maar ik wil natuurlijk niet mijn hele leven in het asieltje blijven en dat kan ook niet. Ik ben wel benieuwd wat er verder nog allemaal te beleven valt en ik zou heel graag bij lieve mensen willen horen. Als iemand het met mij ziet zitten, dan kan ik mijn koffertje inpakken en naar jullie toe reizen. Ik ga duimen!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Arthur is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Arthur, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Arthur is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!