Pablo, Lola, Suzy drie prachtige honden

Het gebeurt niet vaak (geloof dat ik het zelfs nog nooit heb meegemaakt!) maar soms lijken honden zoveel op elkaar, dat je ze bijna niet uit elkaar kan houden!
Dit zijn Pablo een reutje, en zijn zusjes Lola en Suzy. Het zijn prachtige honden, en ze lijken veel op Golden retrievers, gered uit de gemeente asiel van Oradea. Daar zaten ze met zijn drieën, gedumpt door hun vorige “eigenaren”.
Ze zijn nog jong, hun geschatte geboortedatum is 08-02-2021. Als je ze samen ziet, is het net als of je driedubbelziet zo ongelooflijk veel lijken ze op elkaar.
Ze hebben een iets verlegen karakter en zijn onder de indruk van de vele honden die in ons asiel zitten. Ze zijn altijd samen te vinden en zoeken steun bij elkaar.
Uiteraard hebben ze allemaal een eigen chip en paspoort, dus als we hun scannen weten we precies wie wie is, maar op het moment dat ze weer door elkaar lopen ben je het kwijt!
Dus vandaar een post voor hun samen. Uiteraard zoeken we geen plekje voor hun samen (mag uiteraard wel 😊) ze mogen echt wel uit elkaar. Stel je voor dat we voor twee een thuis vinden, dan komt de laatste zo wie zo ook mee. We zullen er nooit eentje alleen achter laten.
Ze zullen wel wat tijd nodig hebben om aan hun nieuwe situatie te wennen, dus we zoeken wel baasjes, die ze met geduld en liefde de mooie kanten van het leven laat zien!

Baasje worden?

Pablo, Lola en Suzy zijn nog in Roemenië maar kunnen binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Pablo, Lola of Suzy, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem/haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ze zijn gecastreerd/gesteriliseerd gevaccineerd, gechipt en hebben een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± 08-02-2021
  • Geslacht: 1 reu, 2 teefjes
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!