Mustacioasa hond met snor

Mustacioasa hebben ze mij genoemd. Het is Roemeens en het betekent “snor”.  Dat is vast omdat ik van die grappige warrige haren heb. Je mag mij ook gewoon Musta noemen, want het is wel een hele moeilijke naam hè.
Ik ben in januari 2021 geboren en ben dus nog een jonge meid. Ik zit in het asieltje van Iulia en ook al is het een asiel, ik heb het daar toch naar m’n zin. Ik zit niet binnen in een hok of zo, maar ben lekker de hele dag buiten en ik geniet met mijn snoet in de zon of in de wind.  Mijn motto is wel: "lang leve de lol"". Ik ben heel actief en speels en kan lekker de hele dag met m’n vriendjes hier spelen, dollen en harrewarren, haha.
Ik ben heel vriendelijk, dat zegt Iulia, en dat is ook wel te zien aan mijn kwispelende staart.
Nou hoop ik dat ik met mijn malle streken en vrolijkheid bij jou mag komen wonen. Ik ben gewend aan een vrij leventje, dus dan moet je mij nog wel de regels bij jou leren, zodat het samen heel gezellig wordt.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Mustacioasa is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Mustacioasa, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mustacioasa wordt in juli gesteriliseerd en is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: januari 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!