Lora jachthond type

Lora is een jonge hond van ongeveer 1 jaar oud. Ze is een mooie kruising zonder staart, een beetje een jachthond type.
Lora is door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad Oradea gehaald. In het gemeente asiel maakt ze geen kans op adoptie en als ze de honden er te lang zitten of als er teveel zitten lopen ze het risico gedood te worden. Gelukkig is Lora daar weg en maakt ze nu kans op een ander hondenleven.
Toen ze in het gemeente asiel zat was ze heel erg bang, maar in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea voelde ze zich wel op haar gemak. Ze is heel open en vriendelijk naar mensen en vrouwen zijn haar favoriet. Ze vindt het heerlijk om dicht bij Eva, een van de verzorgers, te zijn en lekker tegen haar aan te liggen. Lora is heel lief en aanhankelijk en zoekt bescherming bij haar. Samen met Eva is ze aan het oefenen om aan de riem te lopen, het is nog een beetje wennen, maar ze is gezellig samen met Eva en dat is leuk.
Lora mocht pas mee op reis en is nu in onze opvang in Didam. Ze is een prachtige jonge hond met een heel mooi karakter, die een tweede kans verdient. Ze wil dolgraag bij mensen thuis wonen en iemands trouwe maatje worden.

Baasje worden?

Lora is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Lora, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lora is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!