Leya een mooie Duitse herder dame

Deze prachtige Duitse herder dame heeft de naam Leya gekregen. Leya is ongeveer 3 jaar oud. Ze is rond de 55 cm schofthoogte. Ze is gevonden op de straten van het Roemeense dorp Santandrei. We denken dat ze eerder een “baasje” heeft gehad, maar dat die haar niet meer wilde, en gedumpt heeft op straat, maar zeker weten we dit natuurlijk niet. Ook weten we niet zeker of ze 100% herder is, maar zo ziet ze er wel uit. 

Leya is een heerlijke, vrolijke en sociale dame. Ze is heel slim, en heeft snel door wat je van haar vraagt. Ze loopt heel goed mee aan de riem. Ook met de andere honden gaat het goed. Mensen zijn leuk en ze is gek op knuffels en aandacht. We hopen dat we voor haar een fijn huisje kunnen vinden, waar ze voor altijd mag blijven! 

Baasje worden?

Leya is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Leya dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Leya is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: Duitse herder
  • Schofthoogte: ± 55 - 60 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!