Marisa mooi straathondje

Dit mooie straathondje uit Roemenië is 3 jaar oud en middelgroot. Marisa is haar naam. Dit lieve meisje hoeft gelukkig niet meer op straat te leven, want ze wordt nu opgevangen in het asieltje van Iulia*.
Toen ze haar vonden op straat was ze zwanger, maar de puppy’s in haar buik waren allemaal al dood.
Ze was maar een zwerfhondje en ze is geslagen en mishandeld en daardoor hebben haar baby's het niet gered. Het arme meisje heeft heel wat moeten doorstaan.
En toch is ze nog een heel lief en vriendelijk hondje, vol vertrouwen in mensen.
We zijn voor haar op zoek naar lieve baasjes. Ze zal natuurlijk moeten wennen op een nieuwe plek waar alles anders is en niks is wat ze kent. Daarom zoeken we mensen met begrip die haar rustig de tijd zullen geven zodat zij zich helemaal thuis en veilig voelt.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Marisa is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Marisa, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Marisa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!