Lenny leuk mixje

We willen graag nog een schatje uit het asieltje van Iulia* aan je voorstellen: Lenny, een mooi middelgroot hondje van ongeveer 2 jaar oud. De naam geeft het niet meteen prijs, maar Lenny is een meisje. Ze is middelgroot en weegt ongeveer 10 kilo. Ze is een leuk mixje, een onbekende kruising.
Ze is een van de vele hondjes die in het asieltje van Iulia worden opgevangen, nadat ze gered zijn van een leven op straat. Ze zijn allemaal als oud vuil door hun baasjes achtergelaten, maar gelukkig op tijd gevonden door dierenvrienden.
Lenny is een heel lief en vriendelijk hondje. Ze is speels en maakt veel pret met de rest van de hondenbende. Ze kan het met iedereen goed vinden,
Ze heeft al best veel van haar hondenvriendjes zien verhuizen naar Nederland en dat wil zij ook heel graag. Zij verdient ook een goed leven bij mensen in huis.
In Roemenië wilden ze van haar af, maar in Nederland zijn er hopelijk lieve mensen die dit mooie meisje willen adopteren. Ze zal moeten wennen en nog veel moeten leren, maar met liefde en geduld van haar baasjes komt ze er wel.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Lenny is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Lenny, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lenny is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± november 2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!