Hera verdient een eigen plekje

Hera is een leuk middelgroot hondje van zo’n 3 jaar oud. Ze is samen met haar zusjes Linda en Mara zo’n drie jaar geleden gered. Ze waren toen nog piepkleine puppies en het had niet veel gescheeld of de kleintjes waren onder een auto gekomen. Ze zijn net op tijd door Iulia langs de kant van een drukke snelweg weggehaald.
Sinds die dag worden ze opgevangen in het asieltje van Iulia* en ze leven er dus al heel lang. In het begin waren ze wild, maar met de tijd hebben ze hun vertrouwen gewonnen. Ze zijn alle drie nog wel verlegen soms als ze nieuwe mensen ontmoeten, maar ze passen zich snel aan aan hun aanwezigheid.
Hera verdient het om een ander leven te leren kennen. Om een eigen baasje te krijgen en een fijn plekje in huis.
We zoeken mensen met begrip die dit lieve meisje alle tijd zullen geven om te wennen aan de nieuwe omgeving. Ze kent alleen het leven in het asiel en het zal voor haar een grote verandering zijn, maar met liefde en geduld van haar baasjes komt ze er wel.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Hera is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Hera, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Hera is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!