Berta leuk en actief

Berta is een leuk middelgroot hondje van ongeveer 2 jaar oud, haar geboortedatum is 01-04-2020. Ze is een mooi wit teefje met eigenwijze oortjes en een krulstaartje. Dit lieve en gezellige dametje zit vol levenslust en is een heel actief meisje. Ze heeft veel energie en ze zal het vast leuk vinden om veel samen met haar baasje te gaan doen. Buiten mee op avontuur en binnen in huis leuke hondendenkspelletjes bijvoorbeeld.
Een paar maanden geleden berichtte iemand op facebook dat ze er een zwanger teefje rondzwierf in de straten va Ploiesti, een grote stad in Roemenië, niet ver van de hoofdstad Boekarest. Maar niemand kwam in actie, dus toen bood Iulia aan haar op te vangen en haar allereerst te steriliseren, zodat er niet nog meer ongewenste puppy’s geboren zouden worden.
Iulia* zorgt nu al weer een tijdje voor haar en probeert een familie te vinden die haar wil adopteren. In Roemenië is dat heel moeilijk, dat ligt niet aan Berta, met haar is niks mis, maar er zijn daar al veel te veel honden.
Maar we denken dat ze hier in Nederland een goede kans maakt op een baasje, wie wil er nou niet zo'n mooi en schattig hondje?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Berta is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Berta, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Berta is gesteriliseerd en is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 01-04-202
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!