Vladimir leuke jonge hond

Ik zal me even netjes voorstellen: Ik ben Vladimir, een leuke jongen uit Roemenië en ik ben ongeveer 1 jaar oud.
Ik lig hier lekker in het mandje … en je zal wel denken dat ik een luilak ben, maar dat is niet zo hoor, ik ben een heel speels hondje. Maar na het spelen en stoeien, vind ik het gewoon lekker om weer even te luieren en een dutje te doen.
Ik woon in het asieltje van Iulia* en hier zijn nog veel meer hondjes, waar ik dikke vriendjes mee ben en waar ik veel mee kan spelen. Volgens Iulia ben ik een heel sociaal hondje en zij kan het weten hè.
Ik ben gewoon een hele lieve en blije hond en ik zou het geweldig vinden als ik bij jou mag komen wonen. Dan wordt ik jouw beste maatje en gaan we het vast samen heel gezellig hebben.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Vladimir is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Vladimir, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Vladimir is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!