Victor zoekt een nieuw thuis 

Dit mooie mannetje heet Victor. Hij is middelgroot, ongeveer 47 centimeters en 1,5 jaar oud. Victor is geadopteerd toen hij zo’n 4 maanden oud was en helaas pas bij ons teruggekomen.
Victor is een schat van een hond maar ook nog onzeker. Hij is ontzettend lief en als hij de kans krijgt geeft hij je kusjes op je neus. Hij is heel graag bij je en heeft nog moeite met alleen zijn. Wandelen buiten aan de riem vindt hij ook nog spannend.
Maar in huis is hij vrolijk en speels, hij is gek op knuffelbeesten en met zijn flostouw kan hij ook lang zoet zijn. Hij kan goed leren, want hij luistert erg goed naar zijn naam en reageert goed op stemcorrectie.
Voor deze lieverd, die nog niet zo sterk in zijn schoenen staat, maar ontzettend veel in zijn mars heeft, zoeken we goede baasjes. Mensen die hem kunnen begeleiden en hem kunnen geven wat hij nodig heeft, zodat hij meer vertrouwen krijgt en ook van andere dingen, zoals samen buiten wandelen gaat genieten.
Victor wordt nu bij één van onze vrijwilligers thuis opgevangen en hij is daar te bezoeken.

Baasje worden?

Victor is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Victor, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken in Doesburg.

Meer info

Victor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 47 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!