Tisha leuke jonge hond

Tisha is een leuke kruising, een jonge hond van zo’n 1,5 jaar oud, haar geschatte geboortedatum is 01-11-2020. Omdat ze is gevonden, weten ze de exacte datum niet. Ze is een middelgrote hond en weegt zo’n 17 kilo.
Tisha leefde met een groep van 20 honden op straat in Boekarest. Tot ze werd gevonden door een grote dierenvriend die haar, en twee vriendinnetjes, mee naar haar huis nam, waar ze nu in de tuin leven.
Ze hoopt voor hen en hopelijk later ook voor anderen uit de groep een thuis te vinden.
Tisha is een vriendelijke jongedame, ze kan goed met andere honden overweg en is gek op menselijke aandacht.
Ze is speels en blij en je kunt haar regelmatig zien rollebollen over de grond. Ze geniet met volle teugen buiten in de tuin, zeker nu het weer beter wordt.
Tisha is een jonge hond en zal zeker nog wel het een en ander moeten leren als ze het geluk heeft geadopteerd te worden. Ze heeft nog niet eerder bij mensen in huis gewoond. Maar het komt vast goed met liefde en geduld. Aan haar karakter zal het niet liggen, ze is vol goede moed en zal haar best doen.

Baasje worden?

Tisha is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Tisha dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tisha is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± 01-11-2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!