Subi vriendelijk en verlegen

Dit leuke reutje heet Subi, voluit Suberec, en je spreekt het uit als Shooby. Hij luistert goed naar zijn naam. Subi is ongeveer 3 jaar oud en maatje 'middelgroot tot groot'. Wat de één nog middelgroot vindt, vindt de ander al groot, hij zal zo ongeveer 55 cm zijn.
Subi is op straat gevonden ergens in de omgeving van Campina, een stadje in het oosten van Roemenië en nu wordt hij opgevangen in het asieltje van Iulia*.
Hij is een vriendelijke maar verlegen jongen die tijd nodig heeft om aan mensen te wennen. Het duurt wel even voordat hij je vertrouwt, de lieverd zal vast het een en ander hebben meegemaakt in zijn leven.
Hij loopt nog niet aan de riem, want hij is bang voor de riem en voor de halsband. Het is ze in het asieltje nog niet gelukt hem over die angst heen te helpen. Maar ze hebben ook te weinig tijd om hem dit rustig te leren.
Hij heeft echt iemand nodig die tijd in hem wil steken, er zit heel veel potentie in hem. Hij is ook een van die honden die over een hek heen kan klimmen, eentje om goed op te letten dus.
Hij is een slimme hond en heeft vast nog meer talenten. Wie wil die samen met hem gaan ontdekken?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Subi is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Subi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Subi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!