Soti rustig en sterk

Soti is een hele grote jongen, een maatje “extra large.” Hij is ongeveer 60 cm groot en hij wordt geschat op 3 jaar oud.
Hij is door de mensen van SOS Dogs uit het gemeente asiel gered. Daar was deze jongen niet veilig en maakte hij al helemaal geen kans op adoptie en hopelijk nu wel!
Hij wordt al meer dan een jaar opgevangen en verzorgd in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Daar leeft hij samen met veel andere honden, waar hij het goed mee kan vinden.
Een van de verzorgers, Janni, is zijn beste vriend. Als Janni er is, dan volgt hij hem overal.
Soti heeft een rustig karakter maar is een sterke hond. Hij heeft ervaren baasjes nodig die hem leiding kunnen geven. Sta je stevig in je schoenen en ben je consequent, dan heb je aan Soti een geweldige hond.

Baasje worden?

Soti is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Soti, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Soti is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!