Scarlet leuke pup

Scarlet is mijn naam, ik ben een teefje en ik ben bijna 1 jaar oud, in maart ben ik jarig. Ik ben een kruising, waarvan weten ze niet, dus ik ben een bastaardje. Een hele leuke! Mijn broer, dat is Denver en die ziet er weer heel anders uit dan ik. Dat kan dus als je een kruising bent en geen rashond.
Ik word opgevangen in het asieltje van Iulia*. Dat is in Campina en dat is een stadje in het oosten van Roemenië.
Hier in asieltje zijn nog veel meer hondjes zoals ik en daarom is het gezellig. Ik ben niet alleen en ik kan lekker veel spelen met mijn vriendjes. Lekker dollen en rollebollen. Je kan goed aan mijn bekkie zien dat ik blij ben, ik glunder van plezier.
Nou wat vind je van mij? Ik hoop dat jij mij leuk vindt en mijn baasje wilt worden. Vertel het gauw aan de mensen van SOS, dan mag ik op reis om bij jou te komen wonen!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Scarlet is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Scarlet, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Scarlet is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± 28-03-2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!