Pretty is een mooi hondje

Drie keer raden hoe ik heet? Pretty! en je kan wel zien waarom.. ik ben heel mooi! Wonderschoon, adembenemend, noem maar op. Ik krijg altijd veel compimentjes, ik zou er bijna van naast mijn schoentjes gaan lopen.
Ik ben een meisje van ongeveer twee jaar oud en ik ben een leuk maatje, een kleine middelmaat. Ik ben heel speels en vrolijk en ook nog eens superlief.
Iulia* zegt dat ik een heel sociaal hondje ben en die kan het weten! Zij heeft mij namelijk gered en zorgt nu voor mij. Ik word in haar asieltje opgevangen en daar ben ik samen met nog heel veel andere hondjes. Ik heb dus heel veel hondenvriendjes en vriendinnetjes. Dat is boffen, er is er altijd wel eentje die zin heeft om met mij te spelen. Ik kan, als ik wil, de hele dag stoeien, rennen en ravotten.
Nou heb ik gehoord dat ze in het buitenland op zoek zijn naar baasjes voor mij, lieve mensen waar ik bij in huis mag wonen. Nou dat lijkt mij wel wat, dan kan ik mooi veel aaitjes en knuffels krijgen. Ik zal heus nog wel wat moeten leren hoor, maar ik zal mijn best doen. Oh, ik hoop toch zo dat iemand mij leuk vindt.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Pretty is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Pretty, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Pretty is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herderachtige kruising
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!