Nebba mooie grote hond

Nebba is een mooie grote hond, een prachtige kruising met een aparte vachttekening. Hoe oud ze is, dat weten ze niet, maar ze schatten haar op 4 a 5 jaar oud.
Ze hebben haar op straat gevonden ergens in de omgeving van Campina, een stad in het oosten van Roemenië en ze wordt nu opgevangen in het asieltje van Iulia*. Je kan nog goed aan haar zien dat ze nog niet zo lang geleden pups moet hebben gehad, maar ze is inmiddels gesteriliseerd.
Nebba is een lieve en vrolijke hond, ze heeft het best naar haar zin buiten in het asieltje. Ze kan het goed vinden met haar soortgenootjes, ze vindt het gezellig om samen met de andere honden te zijn. Maar ze zal het vast ook fijn vinden om bij lieve mensen thuis te zijn.
We zoeken voor haar lieve baasjes met liefde, begrip en geduld. Die haar tijd geven om te wennen, zodat ze zich thuis voelt en kan genieten van haar nieuwe leven. Van de wandelingen samen, de warme mand en van aandacht en knuffels.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Nebba is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Nebba, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nebba is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4-5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!