Mosey lieve slimme hond

Deze knappe ruwharige snoet is van Mosey, ook wel Moos genaamd. Ze is een middelgroot teefje van 3 jaar oud, ze is geboren op 17 augustus 2019. In augustus 2020 is ze geadopteerd en ging ze gezellig bij haar nieuwe baasjes wonen. Nu, bijna 2 jaar later, hebben ze met veel pijn in hun hart besloten een nieuw thuis voor haar te zoeken, omdat ze denken dat een ander huisje beter bij haar past.
Mosey is een heerlijk, lief en zachtaardig meisje. Ze heeft veel geleerd, zoals even alleen thuis zijn, lopen aan de riem, zindelijk, gedrag in huis, enzovoort. Echter merken de huidige baasjes dat het in hun omgeving gewoon te druk is voor haar. Ze vindt daarom niet echt haar rust.
We zoeken voor Mosey dan ook echt een huisje dat in het buitengebied ligt, waar ze minder prikkels zal ervaren, en meer van het leven mag en kan genieten. Onze voorkeur is een thuis waar al een andere hond aanwezig is. We hebben gemerkt dat ze in een rustige omgeving, met een fijne stabiele hond, een hele andere dame is, en dat gunnen we haar voor de rest van haar leven. Meer rust en ruimte om heerlijk te genieten! Wie heeft er een plekje voor haar wat aansluit bij wat we zoeken voor haar? We horen het heel graag!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Mosey dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mosey is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

  • Geboortedatum: ± 17-08-2019
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!