Gemma goudblond teefje

Gemma is een jong teefje van ongeveer 3 jaar oud. Ze is een mooi medium maatje. We zullen vast de vraag krijgen wat voor ras ze is; maar we hebben geen idee. Ze is een onbekende kruising en met een lief wit snoetje en mooi goudblond vachtje.
Gemma is op straat gevonden ergens in de omgeving van Campina, een stadje in het oosten van Roemenië en nu wordt ze opgevangen en verzorgd in het asieltje van Iulia*.
Toen Gemma net in het asiel was, was ze een beetje verlegen, maar dat veranderde al gauw. Ze had snel in de gaten dat ze op een goede plek was en toen ontspande ze en durfde ze zichzelf te zijn. Ze is een heel vriendelijk en vrolijk meisje. Ze is dol op de vrijwilligers in het asieltje en doet haar best om aandacht en aaitjes te krijgen.
Ze is speels en nieuwsgierig en haar staartje zwiept blij heen en weer als ze rondstruint op het terrein van het asiel. Een beetje rondhangen, af en toe spelen en stoeien met haar hondenvriendjes en even snuffelen aan het haar van die tweevoeters, haha.
Gemma is een leuke jonge hond die heel blij zal zijn met eigen baasjes. Natuurlijk kan ze nog wel een goede opvoeding gebruiken. Zoals elke hond, heeft ze begrip, geduld, liefde en aandacht nodig.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Gemma is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Gemma dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Gemma is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!