Dyna gewoon een heel leuk hondje

Hey hallo allemaal, ik ben Dyna. Ik ben een meisje en ik ben bijna 1 jaar. Ik ben dus geen pup meer… maar ik ben ook nog niet echt volwassen hoor. Ik zit er een beetje tussenin.
Ik ben heel lief en speels, gewoon een heel leuk hondje.
Ik heb veel geluk gehad dat ik gevonden ben. Ik was samen met mijn broertje in Brebu, dat is een dorpje ergens in Roemenië, in een greppel achtergelaten. Dat was in het voorjaar, toen we nog piepklein waren.
We hebben dus ontzettend veel mazzel gehad dat iemand ons ontdekt heeft. Toen zijn we naar het asieltje van Iulia* gebracht en daar is goed voor ons gezorgd. We krijgen goed te eten en zijn flink gegroeid.
Mijn broertje is de grootste bofkont, want voor hem hebben ze een baasje gevonden, hij is dus geadopteerd! Dat zou ik ook héél graag willen!
Ik kan naar Nederland reizen als iemand mij wil hebben. Ik ben heel lief en je kunt mij heel veel leren want ik ben nog hartstikke jong. Ik hou van spelen en van slapen en knuffelen vind ik ook heel fijn!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Dyna is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Dyna, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Dyna is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!